Çakşır kökü çayı faydaları

Çakşır otunun en çok bilinen faydası, vücutta afrodizyak etkisi yaratarak cinsel gücü artırıcı bir özellik göstermesi. Bunun yanı sıra çakşır otu, kaslarda ve eklemlerde oluşan ağrıları dindiriyor. Sinir sisteminin sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek oluyor.Sep 25, 2017

Çakşır suyu kaç günde etki eder?

Çakşır suyu kaç günde etki eder diye merak ediyorsanız bu kişiden kişiye farklılık gösterebilmektedir. Aç karnına günde 3 defa çakşır yaprağı suyu 45-60 günlük kür halinde tüketildiğinde sperm sayısında ve kalitesinde artış gözlenebilir.

Çakşır suyu hamile kalmak için nasıl kullanılır?

Çakşır Kökü Suyu Hamile Kalmak için Nasıl Kullanılır? Çakşır hamile kalmak için sık tercih edilen doğal destek bir üründür. Kökler demlendikten sonra sıcak ya da soğuk biçimde günlük olarak 2 bardak kadar içilerek 20 günlük kür uygulanır. Kısa süreli ara verdikten sonra 2. bir kez daha kür tekrarlanır.

Çakşır otu sperm artırır mı?

Çakşır otu cinsel isteği ve gücü arttıran önemli bir afrodizyaktır. Sperm sayısını ve hareketlerini arttırıcıdır. Otun boyu 3 metreye kadar ulaşabilen otsu bir bitki türüdür. … Çakşır bitkisi çok fazla kurak olmadığı takdirde her toprağa uyum sağlayabilir.

Çakşır kökü suyu ne zaman içilmeli?

Genelde bal veya pekmez ile karıştırılarak macun yapılan çakşır kökü, aç karnına günde iki defa tüketilir. Şifalı özelliklerinden yararlanılmak isteniyorsa düzenli kullanılması gereken çakşır kökü, gıda ve ilaç sektörlerinde de kullanılan bir bitkidir. Bunun yanında çakşır kökü kaynatılarak suyu aç karnına içilir.

Çakşır kökü ile hamile kalınır mı?

Çakşır otunun bilimsel olarak, hamile kalamayan kadınlar üzerinde bir tedavi işlevi gördüğüne dair bir bulgu bulunmamaktadır. Fakat otun doğal bir afrodizyak etkisi göstermesi, hamilelik sürecinin başlamasına vesile olabilmektedir. Çakşır kökü, erkeklerde sperm sayısını ve kalitesini artırmaktadır.

Hayıt suyu neye iyi gelir?

İdrar arttırma, yüksek ateş, baş ağrısı gibi sorunlar için ve en önemlisi kadın hastalıkları için tavsiye edilmiştir. Adet gecikmesi yaşayan birçok bayan hayıt suyu ile bu sorunu azaltabilmektedir. Göğüs ağrısı, sancı, kramp, depresyon, kalp ağrıları semptomlarının daha az hale indirilmesinde etkilidir.

Çakşır kökü suyu neye iyi gelir?

Çakşır otunun en çok bilinen faydası, vücutta afrodizyak etkisi yaratarak cinsel gücü artırıcı bir özellik göstermesi. Bunun yanı sıra çakşır otu, kaslarda ve eklemlerde oluşan ağrıları dindiriyor. Sinir sisteminin sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek oluyor.